Familien Biering

Familien Biering

Sukkerchok forberedelser

HjemmePosted by Karin Biering 22 Apr, 2009 22:25
I morgen er det Tobias's 5 års fødselsdag, og børnehaven kommer på besøg. Jeg er på kursus hele dagen, så det bliver Christian der får fornøjelsen. Tobias har ønsket sig en frø-fødselsdag (!?), så det får han selvfølgeligt. Christian har forberedt en skattejagt med baggrund i Jacob Strids rim (som Tobias er vild med):

En frø begik et bankrøveri/ med en kniv og en kotelet/ Tog fejl af dørene og flygtede ud/ på bankens toilet// Politiet kom og bankede på/ -luk op, du skal i brummen/ - I får mig aldrig, svarede den/ og skyllede sig ud i kummen.

Christian har så skrevet et ekstra vers, som forklarer at frøen (personificeret i en Kaj-hånddukke) har stjålet skattekisten med slikposer, og at vi kan få den tilbage med noget frømad (masser af fluer og mariehøns er lamineret og klippet ud og skal gemmes i haven) Frømaden skal så samles ind og gives til Kaj, som så sikkert giver skattekisten i bytte. Jeg har også set en lamineret kotelet, det er for mig lidt uklart, hvad den skal bruges til....?

Her er skatkisten:Jeg har jo tidligere jamret over at skulle lave frugtkagemand, men heldigvis ønskede Tobias sig en rigtig chokoladekage, og jeg har jo dårlig mor-samvittighed over ikke at kunne være der i morgen, så nu har jeg fået aflad ved at lave en marcipanfrø på kagen:Som en ekstra frø-fødselsdags-feature har vi jo som sædvanligt et akvarie med haletudser, det var et stort hit sidste år.


  • Comments(0)