Familien Biering

Familien Biering

Den første sne med spor

GenereltPosted by Christian Biering 27 Jan, 2009 16:56
Så skete det endelig....!

I weekenden var vi i sommerhuset og kunne til børnenes fryd konstatere at der var hvidt udenfor, da vi stod op om lørdagen. Det hvide var dog noget ganske sjappet sne, men det tog ikke humøret fra især Johanne, som straks kastede sig på knæ og fremstillede snebolde og en meget lille snemand. Det krævede dog et ganske stort areal at få fremstillet bare en medium snebold - men det holdt hende ikke tilbage.

Sneboldene blev produceret på en tur hen til motorvejsbroen, som ikke er bygget endnu. Undervejs fandt vi dels spor fra enten en ræv eller en hund (formodentlig en ræv, da der ikke var nogen menneskespor i nærheden) samt et fint lille spor fra en odder.

Fantasien begyndte straks at køre og ungerne mente at ræven havde været efter odderen og havde spist den. "Så er det godt at I ikke har jeres nye Aqua T-shirts på, da ræven jo så vil spise jer og odderen på t-shirten" sagde faren og troede han dels var sjov og dels at han børn havde gjort som de havde fået besked på: At tage T-shirten af efter at have sovet med den på. Tobias så dog lidt skæv ud i ansigtet, men nægtede hårdnakket at han havde t-shirten på. Lige indtil vi kom hjem og faren med selvsyn kunne konstatere at han stadig havde den på - ny på 2. døgn uafbrudt. Men han er da glad for den.

  • Comments(0)