Familien Biering

Familien Biering

Familieforøgelse på Ellesvinget

HjemmePosted by Karin Biering 20 Jul, 2009 21:55
Efter hvad der må betegnes som et halvt års overvejelser og debat (Johanne vil sikkert hævde at det har taget endnu længere tid) har vi besluttet at udvide familien med en lille ny. Vi har denne gang valgt at adoptere en dejlig dreng, som vi idag har hentet på Dyrenes Beskyttelses Internat i Brande.
Han lyder (og lystrer?) navnet Asterix og ser sådan ud:
Han har tigerstriber på ryggen og leopardpletter på maven, og er overraskende kælen og legesyg. Han bor foreløbigt i vores forgang, som vi jo ikke rigtigt bruger, og skal være der i et par dage, før vi slipper ham ud i resten af huset.
Christian har bygget et kradsetræ til ham og Johanne har lavet en læderlap i snor til underholdning. Mon ikke der bliver opfundet mere legetøj imorgen?Johanne og Tobias har naturligvis været ved at revne af spænding, og de er faktisk rigtigt gode til at lade katten komme til dem, fremfor at jagte den. Det kommer nu også lidt af sig selv, fordi Asterix straks kommer og vil kæles med, når vi går ud til ham, faktisk miaver han og banker med døren, for at vi skal komme ud til ham. Specielt Tobias er meget forelsket i ham, Johanne er lidt mere forsigtig, for hun har opdaget at han har "søm i vanterne", som ham kærligt ælter løs med på bare ben.
Det er naturligvis meningen at han skal være en udekat, der kan fange nogle mus, men de første par uger skal han blive inde for at lære huset at kende, og vide hvem det er der kommer med maden.
Iøvrigt stor ros til personalet på Internatet, vi følte os rigtigt godt taget imod og fik god vejledning. Fordelen ved en internatkat er, at den der vaccineret, undersøgt af dyrelæge, behandlet for alskens kryb og sidst, men ikke mindst, neutraliseret, så det ikke bliver os der producerer herreløse killinger.

  • Comments(0)//blog.ellesvinget18.dk/#post219