Familien Biering

Familien Biering

Sommerlejr med FDF Ansvarsløse 2009

FeriePosted by Karin Biering 12 Jul, 2009 22:51
På trods af reduceret bemanding lykkedes det i sidste uge at gennemføre året sommerlejr med FDF Ansvarløse ved Idestrup Strand. Vi holdt fast i de stolte traditionen med VoksenTut, "Spiel und Spass" men valgte at fravige de sidste års sørøvertemaer til fordel for temaet: Bil-hike!
Første hike: Middelaldercenteret i Nykøbing Falster, som vi tidligere har besøgt uden at have tid nok til at se det hele. Det var endnu engang en fantastisk oplevelse, og nu er vi nødt til at komme igen en anden gang, for at smage Middelaldermad i Gæstgiveriet Den gyldne Svane.
Bliderne affyres:

Vores helt: Ridder Henrik SvaneAnden hike gik til Knuthenborg Safaripark, hvilket også var en succes. Tidligere kørte man selv igennem abeområdet i sin egen bil, som så blev splittet ad inden man fik set sig om, idag bliver man kørt rundt i en pansret mandskabsbus. Lidt absurt virkede det dog at køre rundt i kø blandt alle de andre biler i parken blandt de andre dyr. Der er ingen tvivl om at dyrene har bedre forhold end i en traditionel zoologisk have
I abebussen:
Kø ved girafferne:Klappeæselføl:Fastastisk legeplads i Knuthenborg:Billefjederdyr - en lækker detalje:

Efter en enkelt hviledag, hvor vi fik shoppet lidt i Nykøbing, gik tredje hike til Geocenter Møn. Først tog vi dog til Liselund, for at gå ned og se klinten derfra, og for at spise frokost i parken. Det lykkedes også at tage 7 grønne valnødder med hjem til snaps. Geocenter Møn var en helt fantastisk oplevelse, og en god opfølgning på vores tur til Fur, geologi er jo ikke så nemt at forstå, men her havde de eksemplificeret med alle mulige midler og krydret lidt med Dinosaurer undervejs. Vi havde glædet os længe, for Jesper, som jeg har lavet Naturvejlederprojekt med på Sletten, er ansat der som undervisningsschef, så jeg har hørt om det undervejs, vi nåede også at hilse på ham, men ikke at tage ngoel fotos

Vi nåede også at gå ture, flyve med drage, spille batminton, spise jordbær og nye kartofler, lege med modellervoks, tage fodbad, læse bøgerAHHHHH!


  • Comments(0)//blog.ellesvinget18.dk/#post214