Familien Biering

Familien Biering

Forældre møde i 1.b.

BørnPosted by Christian Biering 04 Jun, 2009 13:17
Som "naturvoksen" kan man ikke bliver andet end glad når man bliver inviteret til forældremøde i Johannes klasse i skoven. Det var en god aften, hvor alle deltagere SKULLE finde/save ét stykke brænde så det lille brændeskur ved udeskolen kunne blive fyldt op. Karin og Tobias gik seriøst til arbejdet og fældede flere træer (de var altså væltet og døde) som så Tobias og nogle andre stærke mænd slæbte til "savværket". Da der ikke skulle slæbes mere, gik Tobias i gang med saven og har allerede forstået at sætte lærerne i arbejde, inden han starter i skolen.

I baggrunden er det Johannes matematiklærer, Inge, som tålmodigt holder imens Tobias saver.

Aftenen bød også på skoldhed suppe lavet over bål, pølser og snobrød. Derudover læste børnene op fra deres egen personlige bog om trolde og bagefter fremsagde alle de søde englebørn et fælles rim om trolde (hvor smukt - snøft).

Der var også lidt gode informationer til de voksne, da Inge (hende matematiklæreren) lukkede lidt op for posen i forhold til hvem klassen skal have som lærere næste år, efter et meget turbulent år med mange forskellige dansklærere. Inge kunne meddele at hun fortsætter, nu som dansklærer og som klasselærer, et hverv som hun skal dele med den lærer som skal have klassen i matematik, men som hun endnu ikke kunne sige navnet på.

Så en god aften og et par meget trætte børn da vi kom hjem.

  • Comments(0)//blog.ellesvinget18.dk/#post203