Familien Biering

Familien Biering

Hobbittaget (sæson II)

UdePosted by Karin Biering 11 May, 2009 20:18
Sidste år havde vi jo en del bøvl med taget på sommerhuset, hvor græsset ikke ville spire og jorden blæste af. Nu har vi med fornyet entusiasme givet det et nyt forsøg.
Vi har læsset 3 kubikmeter tung lerjord om på taget. Her ses bunken ved arbejdsstart fredag morgen. Johanne prøver et skulderåg, men det var for svært at styre.
Vi er nået frem til frokost fredag, og bunken er skrumpet lidt, det er kræfterne også, heldig vis hjælper børnene også til:
Vi skovlede jorden i murerspande, som Christian så hejsede op på taget

Til sidst fordelte vi jorden, såede græs igen, rev og tromlede med en selvopfundet tromle af et tov, et gammel betonrør og et kosteskaft (igen gode klunserfund, hvis jeg selv skal sige det)
Desværre lavede vi den fejl at vande inden vi ryddede op med det ler, der var rullet ned undervejs, så der lå en hel del våde lerklumper rundt om huset, som skulle samles op søndag, Johanne mente at, det var ligesom at samle hundelort op. Tilsidst spændte vi jordbærnet ud over det hele, for at holde på jorden.
Johanne var iøvrigt med Maria på Hornfiske-fisketur hele lørdag, og kom meget glad og træt hjem med to hornfisk, som vi spiste søndag til aftensmad. Når vi lige får fundet det andet kamera frem, kommer der et foto af de flotte tyrkise ben.


  • Comments(0)//blog.ellesvinget18.dk/#post193