Familien Biering

Familien Biering

Cykel milepæle

BørnPosted by Christian Biering 26 Apr, 2009 16:48
Så nåede vi to nye milepæle i vores børns cykelliv:


Efter længere tids plagen og farens henholdende svar (måske fordi han ikke var helt villig til at give slip på kontrollen over datteren) fik Johanne endelig lov til selv at køre i skole og hjem igen i torsdags. Denne store milepæl i hendes liv havde dog også givet hende lidt tanker, da hun havde valgt at bede til Gud onsdag aften, så han kunne passe på hende (her hjalp hverken drømmefanger, nisser eller påskeharer). Dette hjalp måske også lidt på faren mentale tilstand at vide at der var en anden Fader med på bagsmækken.

Det hele gik jo rigtig fint og Johanne var ikke til at skyde igennem da hun kom hjem.


Tobias vil jo ikke ligge under for sin søster, så da hun skulle køre i skole selv, begyndte han at gå i skarpt træning. Så han hev sin far med ud for at holde i den dertil montererede stang og så gik turen ellers op og ned ad vejen (til stor moro for og kommentering af vejens mødre). Det blev til mange ture på trods af at Tobias sagtens kunne køre selv. Men han insisterede på at faren skulle holde fast i stangen (hvilket han næsten gjorde). Det var først da faren ikke gad at gå med ud at Tobias fandt ud af at det kunne han da egentlig også godt selv. Og så cyklede han...

Efterfølgende fik ungerne overtalt moren til en cykeltur, som dog blev lidt længere end beregnet, da Johanne mente de skulle ned til børnehaven (altså hendes børnehave ved Silkeborg Bad) og moren troede det var Tobias' børnehave (lige om hjørnet). Misforståelsen blev dog opdaget i tide, men gav dog en lidt længere tur end beregnet, som blandt andet gik via Horsensvej, op ad bakke, og hjem. Så Tobias fik en god ilddåb på cykel.

  • Comments(0)//blog.ellesvinget18.dk/#post187